www.decolores.hu

EN -

Hétköznapi apostolkodások

Kedves Testvérek!

Ebben a rovatban szeretnénk bemutatni olyan momentumokat, amelyek első pillantásra egyszerűen apróságoknak tűnnek, de ha jobban bvelegondolunk megerősítik bennünk a hitet, reményt és szeretetet valamoint nem utolsó sorban környezetünkben is nyomot hagy.

Ez lehet egy gesztus, egy mozdulat, egy pillantás, egy képsor, egy rövid kis beszélgetés, amiben - olykor észrevétlenül - , de benne van az a kegyelem, amelyet az Evangélium hirdet, és aminek mi is hirdetői vagyunk. Hiszen ezt vállaltuk a Zárón, és ez a feladatunk a negyedik napon.

Nos, ha ilyennel találkoztok a negyedik nap bármelyik napszakában, kérünk osszátok meg itt a közösséggel, akár hozzászólás formájában, akár más uton-módon értesítve a szerkesztőséget.

ESEMÉNYEK

ULTREYA 15 - Egy nap emlékei

2022. május 28., szombat.
Regnum Marianum, Zoborhegytér, Zugló, Budapest.


Reggel 9-től gyülekező, regisztráció az altemplom előtt.
Korábbi érzések felidézésével, ismerős-ismeretlen arcok keresésével, izgalommal, kiváncsisággal gyülekezünk. Kisebb nagyobb csoportokba verődve, egymás ölelgetésével, csillogó szemekkel, egyre szélesebb mosolyokkal arcunkon érezzük: megérkeztünk.
Palya atya is berobog. Lojzi atya, a helyi plébános, néhány kedves köszöntő szó után bevonul a gyóntatószékbe. Szentmise kezdődik. És elindul egy csodálatos nap...

2022. június 01. 14:17:09
Bannerek
  Mária Rádió   Mária Út   Verbiták   Szent István Társulat   Keresztény Értékmegőrző Egyesület  
 

Minden jog fenntartva - De Colores

Impresszum